Administratief medewerker bevoorrading Battery Recycling Solutions (BRS)

Belgium - Hoboken
Battery Recycling Solutions
Administration

Posted on 01-06-2023

Wat jij zal doen

Binnen de administratie van het bevoorradingsteam van Battery Recycling Solutions zijn we op zoek naar een administratieve medewerker met een voorliefde voor nauwkeurig cijferwerk.

 • Je zorgt voor de administratieve ondersteuning en opvolging van de recyclage ketting van recycleerbare batterijen en productie-afvallen. Daarbij volg je de uitvoering van de in- en uitgaande contracten op met betrekking tot transport, stockopvolging, externe behandelingen alsook externe stockage
 • Je waakt over de logistiek en doet de opvolging van het voorraadbeheer (inclusief inventaris). Dit zowel voor de interne voorraad als degene die extern opgeslagen wordt.
 • Je verzorgt het contact met de externe partners en werkt nauw samen met andere interne diensten voor de dagelijkse uitoefening van de job. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de operationele teams zowel binnen de site als externe operaties.
 • Je volgt actief de operaties op in de externe magazijnen en partners. Regelmatige verplaatsingen bij partners gelegen in de regio van Antwerpen horen ook bij het takenpakket (occasionele verplaatsingen voor verder gelegen partners).
 • Je volgt de diverse interne en externe verwerkingsoperaties op, en doet de administratie opvolging en registratie van de gegevens.
 • Je analyseert data en je zorgt voor diverse rapporteringen. Hiervoor werk je graag en vlot met Excel ben je bereid om een expert te worden in het vlak van digitalisatie (Sharepoint, Excel) en mee te werken aan het bouwen en optimaliseren van tools voor het opvolgen van stock en planning.

Naar wie zijn we op zoek

 • bachelordiploma in een administratieve of economische richting of gelijkgesteld en enkele jaren relevante werkervaring
 • kennis van MS Office toepassingen (o.a. gevorderde kennis van Excel is een must). Kennis van SAP en Sharepoint is een pluspunt.
 • zeer goede kennis van  het Nederlands en goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels,  kennis van andere talen zoals Frans of Duits is zeker meegenomen
 • je beschikt over rijbewijs B en wagen om de nodige verplaatsingen naar het extern magazijn te kunnen maken
 • planmatig en nauwkeurig
 • kunnen omgaan met een veranderende omgeving (startende business unit)
 • goede rekenkundige vaardigheden

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, glijdende werkuren, hybride werken...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over BRS (Battery Recycling Solutions)

Wij halen kritieke en waardevolle materialen zo efficiënt mogelijk uit afgedankte batterijen of productieschroot en brengen ze terug in de toeleveringsketen van batterijmaterialen. Hoe beter wij ons werk doen, hoe minder metalen er uit de natuur hoeven te worden gewonnen. Wij zijn een leverancier van totaaloplossingen die net tot leven is gekomen en die opereert in een wendbare, snel veranderende en groeiende markt. Dit biedt alle kansen voor de juiste en energieke mensen om vorm te geven aan wat er verder gebeurt. En dat is waar jij in beeld komt.

Als wij met onze recyclagetechnologie gebruikte materialen een nieuw leven kunnen geven, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

 

Apply