Return to your search results

Commercieel medewerker Industriƫle bijproducten

Belgium, Hoboken

Precious Metals Refining

Administration, Sales & Marketing

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over PMR

In onze afdeling PMR (Precious Metals Refining) produceren we oplossingen op basis van basis- en edelmetalen. De sleutel tot ons succes is innovatie. We zoeken steeds naar nieuwe werkwijzen en nieuwe ideeën om metalen duurzaam te produceren en te recycleren. Stel je eens voor wat jij binnen zo’n uitdagende afdeling zou kunnen doen.

Wat jij zal doen

Als commercieel medewerker zorg je voor de volledige ondersteuning van de grondstofbevoorrading binnen de business line Industriële Bijproducten in Hoboken. Je stelt aankoopcontracten en - offertes op in overleg met de sales managers en verstuurt ze naar de leveranciers. Je ontvangt en controleert bestellingen en voert ze daarna in het IT systeem in. Je speelt een actieve rol in notificatie dossiers, opvolging logistiek, contact tussen klant en de diverse interne diensten. Daarnaast bereid je dossiers voor de sales Managers voor met het oog op belangrijke onderhandelingen/bezoeken en volg je de uitvoering van de contracten op en doe je de opvolging van de offertes.

Naar wie we op zoek zijn

Je bezit minimum een bachelor diploma bij voorkeur in een economische richting. Je kent alle facetten van een verkoopprocedure zoals prijsoffertes, contracten en clausules, incoterms, betalingstermijnen, transportregelgeving enz.Je hebt een goede schriftelijke en mondelinge kennis van de andere landstaal en het Engels. Kennis van Spaans of Duits is een pluspunt. Je hebt kennis van documentenbeheer, je werkt vlot met Office 365 en Sharepoint en kennis van SAP MC is een pluspunt.

Je bent commerciëel ingesteld, contactvaardig en diplomatisch om een vertrouwensrelatie met de klanten op te bouwen. Je bent assertief en beschikt over goede negotiatievaardigheden. Je gaat professioneel en pro-actief om met vragen en klachten van interne en externe klanten. Je werkt nauwgezet, kunt flexibel omgaan met veranderingen en bent stressbestendig. Je kunt zelfstandig werken.

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen. We bieden een competetief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzeking,...die je mag verwachten van een top employer.

ALS WIJ EEN WERELDLEIDER KUNNEN WORDEN IN RECYCLAGE EN SCHONE MOBILITEIT, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Apply