Kemisti

Finland, Kokkola
Rechargeable Battery Materials
Product Management

Posted on 19-09-2022

Umicoresta

Ajoneuvojen haitallisten päästöjen vähentäminen. Liikenteen sähköistäminen. Uuden elämän antaminen käytetyille metalleille.

Toimitamme vastuullisia materiaaliratkaisuja, jotka vastaavat maailmanlaajuisten megatrendien haasteisiin ja ovat välttämättömiä jokapäiväisessä elämässä. Tuotteemme ja palvelumme vauhdittavat globaalin liikkumisen muutosta, vastaavat edistyksellisten materiaalien kasvavaan tarpeeseen ja mahdollistavat merkittävien metallien entistä tehokkaamman kierron. Olemme johtava teknologiayritys, joka mahdollistaa kiertotalouden avulla vastuullisen arvon tuottamisen parempaa elämää varten.

Kuvittele, mitä sinä voisit tehdä näiden arvojen eteen?

 

RBM-yksiköstä

Liikkuminen on päivittäistä. Umicoren ladattavat akkumateriaalit antavat ihmisille itsenäisyyttä ja myös yhdistävät ihmisiä. Olemme edelläkävijä akkumateriaaleissa, jotka pidentävät sähköajoneuvojen ajomatkaa ja suorituskykyä. Materiaalimme takaavat myös kannettavan elektroniikan akulle pidemmän käyttöiän. Jotta entistä tehokkaampia akkuja voidaan kehittää, emme voi polkea paikoillamme. Meidän on löydettävä uusia tapoja tehdä asioita, löytää uusia ratkaisuja ja kehittää uusia ideoita. Siinä sinua tarvitaan.

Mitä sinä tulisit tekemään?

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

- Toimia laboratorion esihenkilönä

- Laboratorion menetelmien suunnittelu, kehitys ja valvonta

- Laboratorion laadunhallinnan suunnittelu, kehitys ja valvonta

- Laboratorion LIMS tietojärjestelmien hallinta ja kehitys

Tehtävä tarjoaa haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväalueen, jossa on hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Ketä haemme?

Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa koulutusta, organisointikykyä sekä kykyä toimia vastuullisena tiimin vetäjänä ja jäsenenä. Lisäksi edellytämme riittävää englannin kielen taitoa sekä kehittymis- ja oppimishalua. Laboratoriotyökokemus ja laboratorioanalytiikan tuntemus katsotaan vahvuudeksi.

 

Mitä tarjoamme

Pyrimme olemaan suunnannäyttäjiä. Ei vain asiakkaillemme, vaan myös työntekijöillemme. Pyrimme luomaan yhteistyöympäristön ja kulttuurin, jossa me kaikki voimme menestyä. Siinä voimme jakaa ideoita, kehittää asiantuntemustamme ja edistää uraamme. Osallistava työkulttuuri tarjoaa kaikille työntekijöille yhtäläiset mahdollisuudet riippumatta heidän taustastaan. Palkitsemme työpanoksesi kilpailukykyisellä palkalla ja hyvillä henkilöstöeduilla. Kuvittele, mitä sinä voisit tehdä?

Näin haet

Lisätietoja antaa laboratoriopäällikkö Sofia Höglund p. 050 338 6862.
 
Hakemukset 9.10.2022 mennessä.

AKKUMATERIAALIMME VÄHENTÄVÄT LIIKKUMISEN HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJÄ JA TORJUVAT ILMASTONMUUTOSTA KUVITTELE MITÄ SINÄ VOISIT TEHDÄ?

      

Apply