Operator - 2 ploegen - Brugge

Belgium, Brugge
Cobalt and Specialty Mat.
Production

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.
 

Context & Doel van de functie

CONTEXT

Afgewerkte producten en tussenproducten moeten gefilterd worden en opgeslagen in een reeks wachttanks/stockage tanks. Na laatste toevoegingen van additieven en/of solventen moeten deze producten afgevuld worden in de door de klant gevraagde verpakkingen met de juiste identificatie.

DOEL VAN DE FUNCTIE

Filteren en/of afvullen van de (half) afgewerkte producten om de productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid.

 

Wat jij zal doen?
  • Voorbereiden van de installatie volgens voorschrift en bespreken van opdracht met coordinator Logistiek zodat het filteren en/of afvullen correct en zuiver uitgevoerd kan worden.
  • Instellen, controleren en regelen van de apparatuur (regelklep, filter, afvulinstallatie, PLC) voor de toevoer van de juiste producten, zodat de opdracht volgens voorschrift kan uitgevoerd worden.
  • Visueel interpreteren van genomen staal uit de installatie en registreren van het resultaat om de tussentijdse kwaliteitscontrole te borgen.
  • Vaststellen, rapporteren en eventueel remediëren van afwijkingen aan de installatie en/of product om de proceseffectiviteit en -efficiëntie te borgen.
  • Inzet tonen en verbeterinitiatieven voorstellen voor veiligheid, orde en netheid om de werkomgeving voor iedereen aangenaam en veilig te houden.
  • Bijwerken en onderhouden van de vakkennis en de technische vaardigheden om de eigen vakkennis te maximaliseren en deze optimaal binnen de organisatie toe te passen
  • Invullen van de gevraagde gegevens op de werkbladen en communiceren aan de verantwoordelijke productie en quality control om een juist voorraad- en kwaliteitsbeheer te garanderen.
  • Demonteren, kuisen, plaatsen, vervangen en controleren van de te gebruiken installaties om de gevraagde kwaliteit te garanderen voor de volgende opdracht.
 
Naar wie we op zoek zijn

 Diploma : Hoger technisch secundair onderwijs en/of gelijkwaardig door ervaring        

Vereiste ervaring : 3 - 6 maanden           

Technische vaardigheden of kennis:

* Basis besturen van heftruck en transpallet

* Basis kennis Chemische producten

* Ervaren kennis van de te gebruiken leidingen, filters, pompen, afvulinstallaties

 

 

 

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen. We bieden een competetief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Apply