Operator - 2 ploegen

Belgium - Brugge
Cobalt & Specialty Materials
Production

Posted on 16-03-2023

Cobalt & Specialty Materials 

Over Umicore 

Verminderen van schadelijke uitlaatgassen. Auto’s van de toekomst van energie voorzien. Nieuw leven geven aan gebruikte metalen. Wij zijn een toonaangevend circulair materiaaltechnologie bedrijf met als missie materialen te creëren voor een beter leven. Met zo’n ambities, beeld je eens in wat zou jij dan zou kunnen doen? 

Over Cobalt & Specialty Materials

De waardeketen van kobalt beheersen. De expertise van Umicore bestrijkt de inkoop, productie en distributie van kobalt- en nikkelproducten. De materialen van Umicore zijn belangrijk in alledaagse dingen, zoals oplaadbare batterijen, gereedschap, verf en banden. Onze recyclage- en raffinageprocessen geven nieuw leven aan kobalt en andere metalen en verminderen de impact op het milieu. Om aan de eisen van onze klanten te blijven voldoen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe ideeën ontwikkelen. En dan kom jij in beeld. 

Wat jij zal doen 

Filteren en/of afvullen van de (half) afgewerkte producten om de output te garanderen binnen de gestelde normen kwaliteit, millieu en veiligheid.

Takenpakket

 • Voorbereiden van de installatie volgens voorschrift en bespreken van opdracht met coordinator Logistiek zodat het filteren en/of afvullen correct en zuiver uitgevoerd kan worden.
 • Instellen, controleren en regelen van de apparatuur (regelklep, filter, afvulinstallatie, PLC) voor de toevoer van de juiste producten, zodat de opdracht volgens voorschrift kan uitgevoerd worden.
 • Visueel interpreteren van genomen staal uit de installatie en registreren van het resultaat om de tussentijdse kwaliteitscontrole te borgen.
 • Vaststellen, rapporteren en eventueel remediëren van afwijkingen aan de installatie en/of product om de proceseffectiviteit en -efficiëntie te borgen.
 • Inzet tonen en verbeterinitiatieven voorstellen voor veiligheid, orde en netheid om de werkomgeving voor iedereen aangenaam en veilig te houden.
 • Bijwerken en onderhouden van de vakkennis en de technische vaardigheden om de eigen vakkennis te maximaliseren en deze optimaal binnen de organisatie toe te passen.
 • Invullen van de gevraagde gegevens op de werkbladen en communiceren aan de verantwoordelijke productie en quality control om een juist voorraad- en kwaliteitsbeheer te garanderen.
 • Demonteren, kuisen, plaatsen, vervangen en controleren van de te gebruiken installaties om de gevraagde kwaliteit te garanderen voor de volgende opdracht.

Naar wie we op zoek zijn 

 • Opleiding: Hoger technisch secundair onderwijs en/ of gelijkwaardig
 • Ervaren kennis van de te gebruiken leidingen, filters, pompen en afvulmachines.
 • Heftruck attest is een troef

Wat we aanbieden  

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst. We bouwen aan een inclusieve werkcultuur die gelijke kansen aan alle werknemers biedt, ongeacht hun diverse achtergrond. We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.  

Apply