Operator Bemonstering 3 ploegen

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Production

Wat jij zal doen

Samen met een 200-tal collega's werk je in een 3-ploegensysteem (rotatie: late -> vroege -> nacht) en ben je bereid tot weekendwerk.

Als productieoperator op de afdeling Bemonstering neem je uit de binnenkomende grondstoffen zoals elektronisch schroot, metallische materialen en autokatalysatoren, representatieve stalen.

Het juist nemen van een staal is een kunst en vraagt de nodige zorg. Jij verzorgt dit proces wat kan bestaan uit het breken/vermalen/wegen/ziften/shredderen/verbranden/kneden/mengen/... van de inkomende grondstoffen alvorens staalname en stuurt bij waar nodig.

Naar wie we op zoek zijn

Je bent een harde werker, hebt een echte hands-on mentaliteit en een zeer groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Veiligheid draag je hoog in het vaandel, gevaren en risico's kan je juist inschatten. Je bent flexibel ingesteld en bereid om af te wisselen tussen verschillende installaties.

Een technisch diploma is niet vereist, wél de nodige interesse in techniek.

 

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over PMR

In onze afdeling PMR (Precious Metals Refining) produceren we oplossingen op basis van basis- en edelmetalen. De sleutel tot ons succes is innovatie. We zoeken steeds naar nieuwe werkwijzen en nieuwe ideeën om metalen duurzaam te produceren en te recycleren. Stel je eens voor wat jij binnen zo'n uitdagende afdeling zou kunnen doen.

ALS MIJN VAARDIGHEDEN KUNNEN HELPEN OM GEBRUIKTE METALEN EEN NIEUW LEVEN TE GEVEN, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Apply