Skip to main content Skip to primary navigation

Operator Interne Logistiek Dagploeg

Belgium - Hoboken
Precious Metals Refining
Production

Posted on 10-07-2024

Wat jij zal doen

De Interne Logistiek garandeert een optimale werking tussen de verschillende diensten door de materialen in de juiste verhouding en vorm aan te bieden zonder dat de continuïteit van het proces onderbroken wordt. Deze materialen kunnen grondstoffen, tussenproducten en/of afgewerkte producten zijn. Interne Logistiek bestaat uit verschillende secties: Greenteam, Brekerij, Aankomsten en Verzendingen, Onderhoud Voertuigen en de ploegenwerking/dagploegwerking. Zij werken onderling en met andere diensten intensief samen teneinde een optimale dienstverlening te garanderen.  Bij al deze activiteiten is het essentieel dat deze op een veilige en kwaliteitsvolle manier gebeuren met respect voor milieu en omgeving.

 

 • De bevoorraading en de ontruiming van loten verpakte goederen door middel van een heftruck.
 • De vervoerde loten worden door jou zorgvuldig en correct gewogen.
 • Afhankelijk van competenties en mogelijkheden binnen de dienst is er ook de mogelijkheid tot het bedienen van de weegbrug 60 T.
 • De loten identificeer je op basis van de lotgegevens op etiketten.
 • Je zorgt voor een voorbehandeling van de verpakte goederen. Dit betekent het uitpakken, afvullen, inpakken en bevochtigingswerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden manueel uitgevoerd of met een heftruck/compactlader.

 

Naar wie we op zoek zijn

 • Je beschikt over een A2 werk- en denkniveau.
 • Je bent bereid om in dagploeg te werken, maandag t/m vrijdag en telkens van 6u50 tot 14u50.
 • Aantoonbare interesse in het werken in een logistieke omgeving of in een technische omgeving kan je door opleiding, ervaring of affiniteit voorleggen.
 • Bij voorkeur heb je in je voorgaande ervaring reeds met een heftruck, reachtruck, wiellader, compactlader, vrachtwagen of aanverwanten gewerkt. Bovendien ben je bereid de nodige attesten te behalen en bijscholing te krijgen. 
 • Dankzij jouw verantwoordelijkheidsgevoel kan je perfect zelfstandig en autonoom je werk uitvoeren.
 • Veiligheid, kwaliteit, orde en netheid draag je hoog in het vaandel.
 • Binnen het kader van je werkzaamheden toon je bij iedere handeling zorg voor mens en milieu.
 • Je hebt interesse in cijfers, het herkennen en interpreteren van codes, getallen, stocknummers en loten.
 • Bij jouw voorgaande ervaringen kun je positieve referenties voorleggen.
 • Een zeer goede kennis Nederlands is vereist.
   

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

 

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

 

Over Precious Metals Refining

Schaarser wordende grondstoffen wereldwijd. De raffinage- en recyclagetechnologie van Umicore geeft een nieuw leven aan gebruikte metalen. We zijn experts in het verwerken van de meest complexe materialen van over de hele wereld. Onze processen dragen bij tot de circulaire economie en ze verminderen de impact op het milieu. Als we meer metaal uit al die complexe materialen willen halen, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

 

ALS ONZE RECYCLAGEACTIVITEITEN HET TEKORT AAN SCHAARSE GRONDSTOFFEN KUNNEN AANPAKKEN, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

 

Apply