Skip to main content Skip to primary navigation

Operator interne logistiek (ploegsysteem, interim optie vast)

Belgium - Brugge
Cobalt & Specialty Materials
Production

Posted on 24-06-2024

OVER UMICORE

De auto’s van de toekomst aandrijven. Schadelijke emissies verminderen. Unieke eigenschappen geven aan hoogwaardige toepassingen. Nieuw leven geven aan gebruikte metalen. Wij zijn het toonaangevend circulair materiaaltechnologiebedrijf met als missie materialen te creëren voor een beter leven. 

 

OVER USMB

Umicore Speciality Materials Brugge, gevestigd in West-Vlaanderen, produceert basismaterialen voor verven, inkt, petrochemie en industriële katalysatoren, onder andere voor de bandensector. Het zeer uitgebreide assortiment omvat zowel eindproducten als grondstoffen. De productie wordt gekenmerkt door verschillende opeenvolgende processen en geïndustrialiseerde chemische reacties.

 

WAT JE GAAT DOEN

Als operator los je conforme en niet conforme stuk- en bulkgoederen, zet je stukgoederen klaar, palletiseer je handmatig stukgoederen, breng je veiligheidsetikettering aan, laad je bulkgoederen vanuit opslagtanks in bulkwagens, pick je stukgoederen en zet je deze klaar.

 

WIE WE ZOEKEN

Als operator kan je efficiënt omgaan met onvolledige informatie en schat je correct in waarover je te weinig expertise hebt. Je volgt nauwgezet opgelegde voorschriften en procedures. Je levert geen half werk en functioneert ook onder druk. Je bent flexibel, hebt een open houding en geen probleem met gezag. Je hebt een Hoger Technisch Secundair diploma of gelijkwaardige ervaring. Je hebt een eerste ervaring opgedaan van 3 maanden tot een jaar. Je kan een (klem)heftruck en transpallet besturen. Je hebt een basiskennis van chemische producten, labelsoftware en het voorraadbeheersysteem. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en je kan in het Engels communiceren met chauffeurs.

 

WAT WE BIEDEN

Bij Umicore streven we naar vooruitgang, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Daarom streven we naar een samenwerkingsomgeving waarin we allemaal kunnen gedijen, en een cultuur waarin we ideeën kunnen delen, onze expertise kunnen ontwikkelen en onze carrières kunnen bevorderen. We streven naar een inclusieve werkcultuur met gelijke kansen voor alle medewerkers, ongeacht hun diverse achtergronden. Zoals je zou verwachten van een wereldwijd toonaangevende organisatie, belonen we ook jouw bijdrage met een competitief salaris en voordelen. Met dit alles en meer, stel je voor wat jij zou kunnen doen?

 

 

 

 

 

Apply