Operator Specialist Pyro/Hydro + TAD

Belgium, Olen
Electro-Optic Materials
Production

Posted on 28-06-2022

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over Electro-Optic Materials

Energie in de ruimte. Nachtzicht. Coatings dunner dan een menselijk haar. Umicore is een wereldleider in materiaaloplossingen voor de ruimte-, de optische en de elektronicasector. We bieden onze klanten niet alleen een gegarandeerde levering maar daarbovenop de recyclagetechnologie die materialen een nieuw leven geeft. Om nog beter presterende producten te maken en recyclage aan nieuwe markten aan te bieden, mogen we niet stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe processen ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Wat jij zal doen

  • Instellen en bedienen van het Hydro- en NSB Pyro productieproces en -installatie conform specificaties, werkontledingsbladen (WOB), kwaliteit- en veiligheidsvereisten
  • Bewaken van het proces en toezien op de goede staat en werking van de installaties
  • Verrichten van diverse administratieve taken
  • Tijdig en correct doorgeven en communiceren van informatie, dit gaat vnl. over het signaleren van afwijkingen tussen de productie-uitvoering, leidraden en de WOB’s aan de Staff HPC
  • Uitvoeren van diverse taken in de ladingsvoorbereiding zoals aanmaken lading en voorbereiden van de inkomende producten
  • Controles op de goede werking van veiligheid-kritische componenten, bepaalde productie installaties en algemene installaties, veiligheidsinstallaties en leefmilieu.
  • Zorgen voor orde en netheid aan en om de machines en de directe werkomgeving, vervangen van verbruikersgoederen zoals filters, doeken.Verantwoordelijk voor alle veiligheidschecklisten (o.a. oogspoelers, brandblusapparaten, nooddouches)
  • Hulp bij veiligheid kritische problemen in productie en zal indien mogelijk zelf het probleem oplossen.
  • TIP taken als brandweerman

Naar wie we op zoek zijn

 Je hebt een A2 diploma

-   Je hebt basiskennis chemie voor het begrijpen van producteigenschappen

-    je bent in staat kwaliteits, veiligheids- en milieuvoorschriften te begrijpen en toe te passen

-    Je bent flexibel en probleemoplossend in de uitvoering van verschillende taken

-    Je bent in staat om in een team te functioneren als volwaardig team player

-    je hebt ervaring in het bedienen van brug en besturen van heftruck

-    Je bent lid van de tweede interventieploeg (TIP), EHBO, BA4

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Apply
Share this page