Skip to main content Skip to primary navigation

Procesoperator Harsen (2-ploegensysteem)

Belgium - Brugge
Cobalt & Specialty Materials
Production

Posted on 21-06-2024

OVER UMICORE

De auto’s van de toekomst aandrijven. Schadelijke emissies verminderen. Unieke eigenschappen geven aan hoogwaardige toepassingen. Nieuw leven geven aan gebruikte metalen. Wij zijn het toonaangevend circulair materiaaltechnologiebedrijf met als missie materialen te creëren voor een beter leven. 

 

OVER USMB

Umicore Speciality Materials Brugge, gevestigd in West-Vlaanderen, produceert basismaterialen voor verven, inkt, petrochemie en industriële katalysatoren, onder andere voor de bandensector. Het zeer uitgebreide assortiment omvat zowel eindproducten als grondstoffen. De productie wordt gekenmerkt door verschillende opeenvolgende processen en geïndustrialiseerde chemische reacties.

 

WAT JE GAAT DOEN

Als Procesoperator bij de afdeling harsen bedien je meerdere machines en/of reactoren en analyseer je stalen uit het productieproces en garandeert zo de productieoutput binnen de normen voor kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid.

 

De productieprocessen kenmerken zich door het uitvoeren van een reeks opeenvolgende verschillende bewerkingen. Via gecontroleerde chemische reacties, op industriële schaal, worden allerlei chemische stoffen geproduceerd. De kern van het productieproces bestaat uit het samenvoegen van twee of meer chemische stoffen in reactiekuipen en/of het fysisch mengen van diverse grondstoffen. De installaties (zoals reactoren, mengers, destillatiekolommen, koeling en drogers) staan over verschillende verdiepingen verspreid. De bediening verloopt door het uitvoeren van een aantal manuele handelingen ter plaatse en het sturen van pompen, roerwerken en dergelijke van op, in de productie opgestelde, controlepanelen.

 

WIE WE ZOEKEN

  • Idealiter heb je een diploma Hoger Technisch Secundair Onderwijs Chemie of Bachelor Chemie
  • Je hebt bij voorkeur 1 tot 2 jaar ervaring en doorgedreven kennis van chemische producten, installaties als leidingen, filters en pompen in Atex omgeving
  • Ervaring met het besturen van een (klem)heftruck en transpallet is een pluspunt (of je bent bereid dit snel bij te leren)
  • Je hebt een basiskennis van MS-Office en PLC-bedieningspanelen. 
  • Je bent iemand die efficiënt kan omgaan met onvolledige informatie en je kunt jezelf correct inschatten waarover je te weinig expertise hebt.
  • Je draagt het nauwgezet volgen van (veiligheids)voorschriften en procedures hoog in het vaandel.
  • Je werkt gestructureerd en gedisciplineerd
  • Je kunt werken in een 2-ploegensysteem (vroeg/laat)

 

WAT WE BIEDEN

Bij Umicore streven we naar vooruitgang, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Daarom streven we naar een samenwerkingsomgeving waarin we allemaal kunnen gedijen, en een cultuur waarin we ideeën kunnen delen, onze expertise kunnen ontwikkelen en onze carrières kunnen bevorderen. We streven naar een inclusieve werkcultuur met gelijke kansen voor alle medewerkers, ongeacht hun diverse achtergronden. Zoals je zou verwachten van een wereldwijd toonaangevende organisatie, belonen we ook jouw bijdrage met een competitief salaris en voordelen. Met dit alles en meer, stel je voor wat jij zou kunnen doen?

 

 

 

 

 

Apply