Werkvoorbereider E&I

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Maintenance

Posted on 16-11-2022

Wat jij zal doen

Als werkvoorbereider Elektriciteit & Instrumentatie plan je de onderhouds- of verbeteringswerkzaamheden aan de productie installaties met als doel de opdrachten tijdig en efficiënt te laten uitvoeren. Dit houdt in:

  • onderhoudswerken inplannen in overleg met de productiediensten en de werken opvolgen
  • voorbereiding van de onderhoudswerken (informatie verzamelen voor de uitvoering van de werken, materialen en/of diensten bestellen, toezicht houden op de voorraad, wisselstukken,…)
  • verbeteringsprojecten voorstellen, uitwerken en realiseren om wederkerende problemen op te lossen
  • functioneren als technisch specialist door ondersteuning te geven bij nieuwe projecten

Naar wie we op zoek zijn

  • diploma professionele bachelor met specialisatie elektriciteit of gelijkgesteld door ervaring
  • enkele jaren relevante werkervaring
  • brede technische ervaring, ook buiten je eigen vakgebied is een meerwaarde
  • goede kennis van het Nederlands en het Engels
  • planmatig en georganiseerd, rekening houdend met deadlines
  • zelfstandig en kunnen werken in een klein team

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over PMR

In onze afdeling PMR (Precious Metals Refining) produceren we oplossingen op basis van basis- en edelmetalen. De sleutel tot ons succes is innovatie. We zoeken steeds naar nieuwe werkwijzen en nieuwe ideeën om metalen duurzaam te produceren en te recycleren. Stel je eens voor wat jij binnen zo’n uitdagende afdeling zou kunnen doen.

ALS WIJ EEN WERELDLEIDER KUNNEN WORDEN IN RECYCLAGE EN SCHONE MOBILITEIT, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Apply