Onderhoudselectricien - Technieker HVAC Branders

Belgium, Hoboken
Precious Metals Refining
Maintenance

Wat jij zal doen

Voor het automatisatieteam binnen onze onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een veiligheidsbewuste, gemotiveerde HVAC/Brandertechnieker die samen met ons warmte en koude wil brengen daar waar het nodig is.

  • Je staat samen met ons in voor het beheer van alle branderinstallaties (branders van 20MW tot enkele kW's) van het gehele bedrijfsterrein. Zowel industriële branders ter opwarming van onze pyro-metallurgische processen op aardgas, propaan, mazout, als huis/tuin/keukenbranderster verwarming van douchewater.
  • Je staat samen met ons in voor het beheer van alle koelinstallaties (chillers van 700kW koelvermogen tot airco's van enkele kW's) van het gehele bedrijfsterrein. Zowel industriële chillers ter koeling van onze exotherme processen en serverrooms, als huis/tuin/keukenairco's ter klimatisering van een bureautje.
  • Je controleert en onderhoudt de HVAC en Branderinstallaties en staat in voor de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelmachines, aardgasstraten, ontspanners, ventilatie- en stoominstallatie.
  • Je volgt de vernieuwingswerken en preventieve onderhoudsactiviteiten van deze installaties op en volgt hierbij werken op die worden uitgevoerd door onze contractoren.
  • Je voert metingen en testen uit om onze branders optimaal en conform de milieuvoorschriften te laten werken en stelt deze bij waar nodig.
  • Je depanneert branders, ventilatie, verwarming- en koelinstallaties op een gestructureerde wijze. Koeltechnische werken worden uitgevoerd door een extern bedrijf.
  • Je detecteert en onderzoekt oorzaken van pannes en doet verbeteringsvoorstellen.

Naar wie we op zoek zijn

Je behaalde een diploma A2 TSO met specialisatie klimatisering of gelijkwaardig door ervaring. Enkele jaren relevante praktijkervaring is zeker een pluspunt

Je hebt kennis van het reglement van de elektrische installaties (AREI)

Je bent in het bezit van een getuigschrift BA4-BA5 of bent bereid deze te behalen door een interne opleiding. Bijkomende opleiding en certificaten binnen het vakgebied is een pluspunt

Je beschikt over een zeer goede kennis Nederlands: mondeling en schriftelijk

Je bent bereid om deel uit te maken van de wachtdienst voor HVAC/Branders

Je voert zelfstandig taken uit en werkt efficiënt en gestructureerd

Je bent stressbestendig en blijft kalm in moeilijke, kritische situaties

Je kunt nauwkeurig werken en hebt een hoog risicobewustzijn

Je staat open voor nieuwe zaken en leert graag bij

Je werkt in dagploeg maar bent flexibel naar overuren toe

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.

Over Precious Metals Refining

In onze afdeling PMR produceren we oplossingen op basis van basis- en edelmetaal. De sleutel tot ons succes in innovatie. We zoeken steeds naar nieuwe werkwijzen en nieuwe ideeën om metalen duurzaam te produceren en te recycleren. Stel je eens voor wat jij binnen zo'n uitdagende omgeving zou kunnen doen?

ALS WIJ MET ONZE RECYCLAGETECHNOLOGIE GEBRUIKTE METALEN EEN NIEUW LEVEN KUNNEN GEVEN, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?

     

Apply