Skip to main content Skip to primary navigation

Työnjohtaja patterimateriaalituontantoon

Finland - Kokkola
Umicore Battery Materials
Production

Posted on 11-06-2024

Umicoresta

 

Tulevaisuuden autojen sähköistäminen. Haitallisten päästöjen vähentäminen. Ainutlaatuisten ominaisuuksien luominen huippuluokan sovelluksille. Käytettyjen metallien hyödyntäminen. Olemme johtava kiertotalousteknologiayritys, jonka tehtävänä on luoda materiaaleja parempaa elämää varten.

 

Raaka-aineiden rajallisuus, ajoneuvojen sähköistyminen ja puhtaan ilman tarve ovat maailmanlaajuisia megahaasteita. Tavoitteenamme on olla puhtaan liikkumisen ja kierrätyksen selkeä edelläkävijä sekä jatkaa etumatkaamme kestävässä kehityksessä. Tiimimme ovatkin materiaalitieteen, kemian ja metallurgian kärkipäätä. Edistyksellinen suhtautumisemme kestävään kehitykseen on siivittänyt meidät nykyiseen asemaamme, mutta tiedämme, ettemme voi pysähtyä paikoillemme. Olemme saaneet lähestymistavastamme kestävään kehitykseen huomattavan suuren kilpailuedun. Yrityksellämme on kunnianhimoiset tavoitteet. Kuvittele, mitä sinä voisit tehdä niiden toteuttamiseksi?

 

Tietoa Umicore Battery Materials:ista

 

Liikkuminen on päivittäistä. Umicoren ladattavat akkumateriaalit antavat ihmisille itsenäisyyttä ja myös yhdistävät ihmisiä. Olemme edelläkävijä akkumateriaaleissa, jotka pidentävät sähköajoneuvojen ajomatkaa ja suorituskykyä. Materiaalimme takaavat myös kannettavan elektroniikan akulle pidemmän käyttöiän. Jotta entistä tehokkaampia akkuja voidaan kehittää, emme voi polkea paikoillamme. Meidän on löydettävä uusia tapoja tehdä asioita, löytää uusia ratkaisuja ja kehittää uusia ideoita. Siinä sinua tarvitaan.

 

Mitä sinä tulisit tekemään?

 

Haemme työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Kokkolaan vastaamaan Umicore Battery Materials -yksikön uuden käynnistyvän nikkelisulfaatin käsittelyyn keskittyvän tuotantolinjan työjohdosta. Työssäsi toimit esihenkilönä, suunnittelet työtehtävien hoitamista ja varmistat suunnitelman toteutumisen turvallisesti ja tehokkaasti, kehität tiimin osaamista, motivaatiota ja tuotannon toimintoja sekä huolehdit toiminnan ja tuotteen laadusta yhdessä sidosryhmien ja osaston johdon kanssa. Työssäsi pääset myös mukaan käynnistämään uutta tuotantolinjaa ja kehittämään siihen liittyviä uusia työskentelymalleja.

 

Ketä haemme?

 

Tehtävässä menestyäksesi olet suorittanut soveltuvan insinööritutkinnon tai muun teknisen koulutuksen ja olet ehtinyt hankkia muutaman vuoden kokemuksen vastaavissa esihenkilötehtävissä. Eduksi katsotaan, että sinulla on kokemusta työskentelystä teollisuusympäristössä, SAP-osaamista, kokemusta ABB:n prosessinohjausjärjestelmistä sekä Lean työkalujen käytön tuntemusta. Kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielillä. Henkilönä omaat hyvät yhteistyö-, ja organisointitaidot, toimit oma-aloitteisesti ja suunnitelmallisesti. Olet joustava ja kykenet paineenkin alla edistämään työturvallisuutta ja tavoitteita. 

 

Mitä tarjoamme?

 

Pyrimme olemaan suunnannäyttäjiä. Ei vain asiakkaillemme, vaan myös työntekijöillemme. Pyrimme luomaan yhteistyöympäristön ja kulttuurin, jossa me kaikki voimme menestyä. Siinä voimme jakaa ideoita, kehittää asiantuntemustamme ja edistää uraamme. Työtehtävän luonteesta riippuen meillä on mahdollisuus tehdä osittaista etätyötä. Osallistava työkulttuuri tarjoaa kaikille työntekijöille yhtäläiset mahdollisuudet riippumatta heidän taustastaan. Palkitsemme työpanoksesi kilpailukykyisellä palkalla ja hyvillä henkilöstöeduilla. Kuvittele, mitä sinä voisit tehdä?

 

Näin haet

 

Klikkaa alta Apply linkkiä ja jätä hakemuksesi meille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Operations Manager Juho Pietarila 040 719 9476 ja Production Manager Sebastian Pasanen 050 329 1535.  Viimeinen hakupäivä on 30.06.2024. Haastattelut ja valinnat toteutetaan elokuussa.

Apply